Maak een afspraak
winkelinrichting inrichting winkel winkelinrichting op maat professionele winkelinrichting

Een inspirerende winkelinrichting

We leven in een wereld die alsmaar digitaler wordt. Daarom is een prikkelende winkelinrichting meer dan ooit een must. Ga voor totaalbeleving. Want alleen zo help je mensen over je winkeldrempel. Ook de presentatie van je productportfolio vaart er wel bij.

Jouw winkelinrichting van kroontje tot steeltje

Voor de inrichting van jouw winkel nemen wij graag het totaalproject in handen. Beginnen van scratch en alle werken gedetailleerd onder de loep nemen is onze favoriete opdracht. Bovendien zijn we er zo 100 procent zeker van dat alles tot in de puntjes afgewerkt is en jij niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

We starten het project van je winkelinrichting samen rond de tafel.
We starten het project van je winkelinrichting samen rond de tafel. Hier bekijken we in eerste instantie de producten die je wil verkopen, het concept dat je in gedachten hebt en jouw wensen en verwachtingen. Op basis daarvan schetsen we de mogelijkheden en bundelen we alles in een sprekend ontwerp inclusief specifiek tijdsbestek en een duidelijke kostenraming.

Winkelinrichting op maat

We stellen een transparante communicatie en een open samenwerking voorop. Heb jij opmerkingen of andere leuke ideeën voor de inrichting van je winkel? Dan brainstormen we hier graag samen over. Gedurende het hele project koppelen we ook steeds naar jou terug over de stand van zaken en passen we aan waar nodig.

Winkelinrichting als totaalbeleving

De functie van je winkel? Gevoel opwekken, indruk maken en je klant overtuigen om je product aan te kopen. Een creatieve en spraakmakende winkelinrichting draagt daar meer dan een steentje toe bij. Duurzame materialen, kwalitatieve meubelen en juiste lichtinval creëren een unieke beleving.

De binnenhuisarchitecten van Klokhuis interieur nemen jouw winkelinrichting graag onder de loep en adviseren je over een optimale aankleding van je concept. Zo garanderen wij een professionele winkelinrichting van ontwerp tot uitvoering.

 

Overtuigd? Neem snel contact met ons op!

Wij hebben een super aangename ervaring met dit op en top professioneel team! Een zeer goede opvolging van de werken, alsook een vlotte communicatie maakt voor ons klokhuis interieur een ideale partner voor zowel professionele doeleinden als particuliere opdrachten!

Vita Veggie

Altijd een super fijne en vlotte samenwerking met het team van klokhuis interieurarchitecten, waarbij de communicatie steeds vlot verloopt. Een echte aanrader voor mensen die gaan bouwen of verbouwen. Topper!!

Danny

Wij zijn uiterst tevreden om gekozen te hebben voor het Klokhuis. Een team met schitterende ideeën waar wij zelf nooit zouden aan gedacht hebben. Een gedreven team maar vooral ook begaan met beschikbaar budget en vooral de opvolging. Bedankt en nu maar genieten van jullie geleverde werk. We wensen jullie allen een mooie toekomst.

Jean - Pierre en Renilde

Een zeer fijne samenwerking met klokhuisinterieurarchitecten. Vanaf het eerste ontwerp waren we volledig overtuigd van het concept. Alle afspraken en opvolging verliepen vlekkeloos. Een echte aanrader voor iedereen die een zorgeloze verbouwing en een mooi interieur wenst.

Kristof

Voor de inrichting van onze bureau- en ontspanningsruimte ontwierp Klokhuis interieurarchitecten een concept dat meteen aansloot op onze wensen. Tegelijk werden ook creatieve suggesties gedaan. De opvolging van de werken was perfect. We zijn super tevreden over de samenwerking en het mooie eindresultaat.

Dirk & Inge

We hebben net een doorgedreven renovatie uitgevoerd waar we Klokhuis architecten gekozen hebben voor het ontwerp en de project begeleiding. We zijn zeer tevreden met het resultaat! De keuken, bergruimte, leefruimte zijn grondig vernieuwd, inclusief het plaatsen van nieuwe technieken zoals vloerverwarming. We appreciëren de open communicatie, ...

Thierry

Klokhuis heeft er een gelukkige klant bij! Eindelijk voelen we ons thuis in ons huis. De samenwerking met klokhuis was top. Er is heel goed geluisterd naar wat we belangrijk vinden als individu en hoe we samenleven als gezin. De vertaalslag die gemaakt is naar het design was er 'boenk' op! De opvolging, nazorg eveneens zeer goed geregeld. Dikke plu ...

Katrien

Alle referenties