Maak een afspraak
totaalinrichting bedrijfsinrichting totaalinrichting woning interieurontwerp interieurdesign

Ga voor totaalinrichting van je huis, bedrijf of winkelpand

Tijd voor een makeover van je huis- of bedrijfsinrichting? Klokhuis Interieur is jouw professionele partner. Bij ons is je project in de allerbeste handen, van plan tot eindoplevering.

Totaalinrichting en renovatie

Je bent bij ons aan het goede adres voor de totaalinrichting van een renovatieproject. Vereist de renovatie structurele werken, zoals dak- of steunmuuraanpassingen? Dan werken we samen met gespecialiseerde architecten die ons renovatieplan bouwkundig uitwerken en de stedenbouwkundige plannen indienen.

Ga voor totaalinrichting van je huis, bedrijf of winkelpand.

Totaalinrichting op maat

Onze interieurarchitect neemt jouw project volledig in handen:

 

 

  • We maken kennis en verzamelen alle nodige informatie voor het interieurontwerp.

 

  • Zijn de contouren van je project voldoende duidelijk? Dan stellen we een compleet samenwerkingsvoorstel op.

 

  • We bekijken het grondplan en bezoeken indien nodig de werf. Zo komen we nooit voor verrassingen te staan.

 

  • Tijdens de uitvoering van de werken verzorgen we een feilloze werfopvolging waarbij Klokhuis Interieur fungeert als centraal aanspreekpunt. Zo garanderen we een concrete en altijd correcte werfcommunicatie.

 

 

Transparantie en open communicatie dragen we hoog in het vaandel. Gedurende de totaalinrichting van jouw woning stemmen we regelmatig af met jou. Bovendien informeren we je op voorhand over de specifieke duur en het kostenplaatje.

Moderne totaalinrichting

De binnenhuisarchitecten van Klokhuis Interieur toveren jouw ruimte om in een moderne, leefbare en warme omgeving. We geven je woning een nieuw elan en garanderen een tijdloze uitstraling. Hiervoor werken we steeds met duurzame en kwalitatieve materialen op maat van de totaalinrichting.

 

Zo werken we samen met gespecialiseerde schrijnwerkers en meubelmakers. Het resultaat: een uniek interieurdesign. Wil je de materialen graag op voorhand even inspecteren voordat je de knoop doorhakt? Wij nemen je graag mee naar onze leveranciers of voorzien enkele productstalen zodat jij de producten kan zien, voelen en goedkeuren voor we met de totaalinrichting starten.

 

Op zoek naar professioneel interieuradvies voor de totaalinrichting van je woning of bedrijfspand? Neem dan snel contact met ons op.

Klokhuis heeft er een gelukkige klant bij! Eindelijk voelen we ons thuis in ons huis. De samenwerking met klokhuis was top. Er is heel goed geluisterd naar wat we belangrijk vinden als individu en hoe we samenleven als gezin. De vertaalslag die gemaakt is naar het design was er 'boenk' op! De opvolging, nazorg eveneens zeer goed geregeld. Dikke plu ...

Katrien

We hebben net een doorgedreven renovatie uitgevoerd waar we Klokhuis architecten gekozen hebben voor het ontwerp en de project begeleiding. We zijn zeer tevreden met het resultaat! De keuken, bergruimte, leefruimte zijn grondig vernieuwd, inclusief het plaatsen van nieuwe technieken zoals vloerverwarming. We appreciëren de open communicatie, ...

Thierry

Voor de inrichting van onze bureau- en ontspanningsruimte ontwierp Klokhuis interieurarchitecten een concept dat meteen aansloot op onze wensen. Tegelijk werden ook creatieve suggesties gedaan. De opvolging van de werken was perfect. We zijn super tevreden over de samenwerking en het mooie eindresultaat.

Dirk & Inge

Wij hebben een super aangename ervaring met dit op en top professioneel team! Een zeer goede opvolging van de werken, alsook een vlotte communicatie maakt voor ons klokhuis interieur een ideale partner voor zowel professionele doeleinden als particuliere opdrachten!

Vita Veggie

Altijd een super fijne en vlotte samenwerking met het team van klokhuis interieurarchitecten, waarbij de communicatie steeds vlot verloopt. Een echte aanrader voor mensen die gaan bouwen of verbouwen. Topper!!

Danny

Een zeer fijne samenwerking met klokhuisinterieurarchitecten. Vanaf het eerste ontwerp waren we volledig overtuigd van het concept. Alle afspraken en opvolging verliepen vlekkeloos. Een echte aanrader voor iedereen die een zorgeloze verbouwing en een mooi interieur wenst.

Kristof

Wij zijn uiterst tevreden om gekozen te hebben voor het Klokhuis. Een team met schitterende ideeën waar wij zelf nooit zouden aan gedacht hebben. Een gedreven team maar vooral ook begaan met beschikbaar budget en vooral de opvolging. Bedankt en nu maar genieten van jullie geleverde werk. We wensen jullie allen een mooie toekomst.

Jean - Pierre en Renilde

Alle referenties