Maak een afspraak
bureau inrichten inrichten bureau inrichting bureau bureau inrichting bureau inrichting op maat

Je bureau stijlvol inrichten, doe je zo

Je brengt heel wat werkuren door achter je bureau. Je bureau aangenaam en comfortabel inrichten is dan ook een must. Een stijlvolle inrichting biedt bezoekers bovendien een goede eerste indruk.

Bureau inrichten op maat

Bij Klokhuis Interieur nemen we de inrichting van je bureau graag onder handen. Zo toveren we een kleine kantoorruimte waar één tot vijf werknemers aan de slag zijn om tot een stijlvolle en comfortabele werkruimte. Ook voor de juiste uitstraling en functionele indeling van een grote kantoorruimte ben je bij ons aan het goede adres.

Laat ons je bureau inrichten op maat.

We garanderen altijd een bureau-inrichting op maat die volledig voldoet aan jouw behoeften en die van je werknemers.

 

Hoe gaan we te werk?

 

  • Eerst zitten we samen en bespreken al je wensen en verwachtingen. We bekijken bijvoorbeeld hoe de ruimte wordt opgedeeld. We bespreken of medewerkers samenzitten of in aparte ruimtes werken, …. Op die manier begrijpen we goed jouw concept, is de uitwerking sterk en het kostenplaatje duidelijk. (Hoe beter wij jouw concept begrijpen, hoe sterker de uitwerking zal zijn en hoe duidelijker het kostenplaatje. Hoe wordt de ruimte opgedeeld? Zitten medewerkers samen of creëren we aparte ruimtes?)

 

  • Aan de hand van het grondplan tekenen we een ontwerp uit zodat we je bureau optimaal kunnen inrichten.

 

  • Daarna brengen we het technisch plan volledig in kaart. Zo voorzien we voldoende stopcontacten, licht- en waterpunten op de juiste plaatsen.

Je bureau inrichten volgens je huisstijl

De huisstijl van je onderneming doortrekken in je bureau-inrichting kan interessant zijn. Zo creëer je consistentie voor je klanten en voor je werknemers. Dat kan onopvallend door je bureau in te richten met subtiele kleuraccenten, maar we kunnen bijvoorbeeld ook de muur beschilderen met het logo of de baseline. Hierbij kijken we altijd naar wat voor jouw doelgroep belangrijk is.

Heb jij andere wensen voor het inrichten van je bureau? Samen sparren we over de mogelijkheden en komt Klokhuis Interieur met out of the box-ideeën die jouw bureau-inrichting naar een hoger niveau tillen. Wij realiseren voor jouw bureau de uitwerking van alle creatieve ideeën.

Duurzaam en kwalitatief je bureau inrichten

De juiste materialen bepalen mee de levensduur van je interieur. Daarom richten wij je bureau in met kwalitatieve en duurzame meubels, verf en vloer en geniet jij jarenlang van je interieur. Kun je je niet direct iets voorstellen bij de materialen? Wij nemen je graag mee naar onze leveranciers. Zo krijg je de kans om de producten van dichtbij te zien en te voelen.

 

Wil jij het interieur van je bureau onder handen nemen? Neem dan snel contact met ons op.

Altijd een super fijne en vlotte samenwerking met het team van klokhuis interieurarchitecten, waarbij de communicatie steeds vlot verloopt. Een echte aanrader voor mensen die gaan bouwen of verbouwen. Topper!!

Danny

Klokhuis heeft er een gelukkige klant bij! Eindelijk voelen we ons thuis in ons huis. De samenwerking met klokhuis was top. Er is heel goed geluisterd naar wat we belangrijk vinden als individu en hoe we samenleven als gezin. De vertaalslag die gemaakt is naar het design was er 'boenk' op! De opvolging, nazorg eveneens zeer goed geregeld. Dikke plu ...

Katrien

Voor de inrichting van onze bureau- en ontspanningsruimte ontwierp Klokhuis interieurarchitecten een concept dat meteen aansloot op onze wensen. Tegelijk werden ook creatieve suggesties gedaan. De opvolging van de werken was perfect. We zijn super tevreden over de samenwerking en het mooie eindresultaat.

Dirk & Inge

Een zeer fijne samenwerking met klokhuisinterieurarchitecten. Vanaf het eerste ontwerp waren we volledig overtuigd van het concept. Alle afspraken en opvolging verliepen vlekkeloos. Een echte aanrader voor iedereen die een zorgeloze verbouwing en een mooi interieur wenst.

Kristof

Wij zijn uiterst tevreden om gekozen te hebben voor het Klokhuis. Een team met schitterende ideeën waar wij zelf nooit zouden aan gedacht hebben. Een gedreven team maar vooral ook begaan met beschikbaar budget en vooral de opvolging. Bedankt en nu maar genieten van jullie geleverde werk. We wensen jullie allen een mooie toekomst.

Jean - Pierre en Renilde

Wij hebben een super aangename ervaring met dit op en top professioneel team! Een zeer goede opvolging van de werken, alsook een vlotte communicatie maakt voor ons klokhuis interieur een ideale partner voor zowel professionele doeleinden als particuliere opdrachten!

Vita Veggie

We hebben net een doorgedreven renovatie uitgevoerd waar we Klokhuis architecten gekozen hebben voor het ontwerp en de project begeleiding. We zijn zeer tevreden met het resultaat! De keuken, bergruimte, leefruimte zijn grondig vernieuwd, inclusief het plaatsen van nieuwe technieken zoals vloerverwarming. We appreciëren de open communicatie, ...

Thierry

Alle referenties