Maak een afspraak
interieurontwerp interieur interieur op maat interieurontwerp bedrijf interieurarchitect

Interieurontwerp van a tot z

De ideeën voor het interieurontwerp zitten in je hoofd. Kleuren, meubels, materialen: je ziet het allemaal voor je. Maar een samenhangend verhaal ontbreekt. Hét moment voor onze interieurarchitect om uit de startblokken te schieten. Hij creëert een gedetailleerd interieurontwerp op basis van jouw wensenpakket en de juiste afmetingen van het gebouw.

Interieurontwerp op maat

We starten met een voorontwerp en koppelen gedurende het hele project terug naar jou. Zitten de kleuren goed? Zijn de materialen zoals je had verwacht? Bovendien toetsen we onze meubelideeën met jou af, van de zetels en stoelen tot de gordijnen. Zo garanderen we een permanente samenwerking die uitmondt in een interieur op maat van jouw wensen en behoeften.

Totaalconcept

Bij Klokhuis Interieur maken we werk van een totaalconcept. Daarbij buigen we ons over het ontwerp, de technische plannen, de werfopvolging en verzorgen we stijladvies, zoals kleuradvies en begeleiding bij je keuze voor de perfecte aankleding van je interieur. Dankzij die follow-up sta je nooit voor verrassingen.

 

Tip: alleen op zoek naar een nieuw interieurontwerp voor je badkamer? Schakel dan meteen een badkamerspecialist in.

Met het interieurontwerp van jouw privéwoning bezorgen we je een echte thuis.

Privéwoning, bedrijfspand of winkelruimte? Voor elk project een gedetailleerd interieurontwerp!

  • Met het interieurontwerp van jouw privéwoning bezorgen we je een echte thuis. Een plek waar jij jezelf bent en die ook praktisch helemaal op punt staat.

  • Focussen we op de inrichting van je bedrijf, kantoor of bureau? Dan creëren we een aangename en efficiënte werkplek voor jou en je medewerkers.

 

  • In het nieuwe interieurontwerp van je winkel, praktijk of horecazaak, staat klantbeleving centraal.

 

Bovendien brengen we in het interieurontwerp ook de duur van het project en de gedetailleerde kostenraming in kaart. Zo weet jij altijd waaraan en waaraf.

 

Op zoek naar een interieurontwerp voor je woning, bedrijf of winkelruimte? Neem dan vandaag nog contact met ons op en wij luisteren graag naar jouw plannen.

We hebben net een doorgedreven renovatie uitgevoerd waar we Klokhuis architecten gekozen hebben voor het ontwerp en de project begeleiding. We zijn zeer tevreden met het resultaat! De keuken, bergruimte, leefruimte zijn grondig vernieuwd, inclusief het plaatsen van nieuwe technieken zoals vloerverwarming. We appreciëren de open communicatie, ...

Thierry

Voor de inrichting van onze bureau- en ontspanningsruimte ontwierp Klokhuis interieurarchitecten een concept dat meteen aansloot op onze wensen. Tegelijk werden ook creatieve suggesties gedaan. De opvolging van de werken was perfect. We zijn super tevreden over de samenwerking en het mooie eindresultaat.

Dirk & Inge

Een zeer fijne samenwerking met klokhuisinterieurarchitecten. Vanaf het eerste ontwerp waren we volledig overtuigd van het concept. Alle afspraken en opvolging verliepen vlekkeloos. Een echte aanrader voor iedereen die een zorgeloze verbouwing en een mooi interieur wenst.

Kristof

Wij hebben een super aangename ervaring met dit op en top professioneel team! Een zeer goede opvolging van de werken, alsook een vlotte communicatie maakt voor ons klokhuis interieur een ideale partner voor zowel professionele doeleinden als particuliere opdrachten!

Vita Veggie

Altijd een super fijne en vlotte samenwerking met het team van klokhuis interieurarchitecten, waarbij de communicatie steeds vlot verloopt. Een echte aanrader voor mensen die gaan bouwen of verbouwen. Topper!!

Danny

Wij zijn uiterst tevreden om gekozen te hebben voor het Klokhuis. Een team met schitterende ideeën waar wij zelf nooit zouden aan gedacht hebben. Een gedreven team maar vooral ook begaan met beschikbaar budget en vooral de opvolging. Bedankt en nu maar genieten van jullie geleverde werk. We wensen jullie allen een mooie toekomst.

Jean - Pierre en Renilde

Klokhuis heeft er een gelukkige klant bij! Eindelijk voelen we ons thuis in ons huis. De samenwerking met klokhuis was top. Er is heel goed geluisterd naar wat we belangrijk vinden als individu en hoe we samenleven als gezin. De vertaalslag die gemaakt is naar het design was er 'boenk' op! De opvolging, nazorg eveneens zeer goed geregeld. Dikke plu ...

Katrien

Alle referenties