Maak een afspraak
kantoorinrichting inrichting kantoorruimte nieuwe kantoorinrichting bureaumeubelen inrichten kantoor

Een comfortabele kantoorinrichting

Een evenwichtige inrichting van je kantoorruimte is belangrijk voor het welzijn van al wie er werkt. Neem je je intrek in een nieuw gebouw of renoveer je een bestaand kantoorpand? Dan is een goede kantoorinrichting een must. Bij Klokhuis Interieur begeleiden we je van a tot z.

Nieuwe kantoorinrichting? Kies dan voor een doordacht ontwerp

Jouw eigen huisstijl drukt een duidelijke stempel op je kantoorinrichting. De Klokhuis-experts voelen haarfijn aan welke elementen nodig zijn om de look and feel van jouw bedrijf tot leven te wekken in je kantoorinrichting.

Een hoogkwalitatief samenspel van die elementen samen met de juiste belichting en aandacht voor akoestiek en gebruiksgemak toveren jouw bedrijfsruimte om in een warm en modern design waar klanten en medewerkers zich goed voelen.

Een efficiënte organisatie van je kantoorinrichting

Om efficiënt te werken is het ook belangrijk de nodige ontspanningsmogelijkheden te voorzien. Je kantoorinrichting hierop afstemmen en een ruimte voorzien waar je even de pauzeknop kunt induwen, is daarom erg welkom. Van aparte ruimte tot een ontspanningshoekje: alles is mogelijk.

 

Zitten je medewerkers graag samen aan een bureau-eiland of heeft iedereen liever zijn eigen afgesloten werkplek? Zijn er aparte ruimtes voor handen om een vergadering te organiseren? Dit zijn belangrijke focuspunten tijdens de kantoorinrichting.

 

Op basis van het grondplan en jouw wensen tekenen onze binnenhuisarchitecten een ontwerp uit. Bovendien brengen we in het interieurontwerp het specifieke tijdsbestek en gedetailleerde kostenplaatje van de kantoorinrichting in kaart.

De juiste bureaumeubelen voor de juiste kantoorinrichting

Je brengt vaak uren hardwerkend door in je kantoor. Daarom is een ergonomisch bureau zeker een meerwaarde. Denk er aan om regelmatig je benen te strekken en wat te bewegen.

Tip: richt je kantoor zo in dat je moet opstaan om een koffie te gaan halen of iets in de prullenmand te gooien.

 

Wil je graag extra advies over het inrichten van je kantoor? Doe al wandelend een telefoontje naar Klokhuis Interieur. Wij staan graag op om jou te ondersteunen!

We hebben net een doorgedreven renovatie uitgevoerd waar we Klokhuis architecten gekozen hebben voor het ontwerp en de project begeleiding. We zijn zeer tevreden met het resultaat! De keuken, bergruimte, leefruimte zijn grondig vernieuwd, inclusief het plaatsen van nieuwe technieken zoals vloerverwarming. We appreciëren de open communicatie, ...

Thierry

Voor de inrichting van onze bureau- en ontspanningsruimte ontwierp Klokhuis interieurarchitecten een concept dat meteen aansloot op onze wensen. Tegelijk werden ook creatieve suggesties gedaan. De opvolging van de werken was perfect. We zijn super tevreden over de samenwerking en het mooie eindresultaat.

Dirk & Inge

Een zeer fijne samenwerking met klokhuisinterieurarchitecten. Vanaf het eerste ontwerp waren we volledig overtuigd van het concept. Alle afspraken en opvolging verliepen vlekkeloos. Een echte aanrader voor iedereen die een zorgeloze verbouwing en een mooi interieur wenst.

Kristof

Klokhuis heeft er een gelukkige klant bij! Eindelijk voelen we ons thuis in ons huis. De samenwerking met klokhuis was top. Er is heel goed geluisterd naar wat we belangrijk vinden als individu en hoe we samenleven als gezin. De vertaalslag die gemaakt is naar het design was er 'boenk' op! De opvolging, nazorg eveneens zeer goed geregeld. Dikke plu ...

Katrien

Wij zijn uiterst tevreden om gekozen te hebben voor het Klokhuis. Een team met schitterende ideeën waar wij zelf nooit zouden aan gedacht hebben. Een gedreven team maar vooral ook begaan met beschikbaar budget en vooral de opvolging. Bedankt en nu maar genieten van jullie geleverde werk. We wensen jullie allen een mooie toekomst.

Jean - Pierre en Renilde

Wij hebben een super aangename ervaring met dit op en top professioneel team! Een zeer goede opvolging van de werken, alsook een vlotte communicatie maakt voor ons klokhuis interieur een ideale partner voor zowel professionele doeleinden als particuliere opdrachten!

Vita Veggie

Altijd een super fijne en vlotte samenwerking met het team van klokhuis interieurarchitecten, waarbij de communicatie steeds vlot verloopt. Een echte aanrader voor mensen die gaan bouwen of verbouwen. Topper!!

Danny

Alle referenties