Maak een afspraak
Onze werkwijze Klokhuis architect

Onze werkwijze in 6 stappen

Met onze professionele aanpak toveren we je tijdloze woning, winkel of werkvloer om in een uniek en stijlvol interieur met pit. Ons vertrekpunt: jouw smaak en behoeften. Ontdek hoe we jou een rustgevende omgeving schenken die ontspant en inspireert. Dat doen we in deze zes stappen.
 • 1

  Kennismaken

 • 2

  Samenwerkingsvoorstel

 • 3

  Ontwerp

 • 4

  Advies

 • 5

  Plan en kostenraming

 • 6

  Uitvoering

1Stap

Even kennismaken.

Jij vertelt je interieurwensen en wij luisteren naar jou. Het resultaat van deze vrijblijvende kennismaking: wij leren jouw interieurdroom snel kennen en jij ontdekt meteen hoe wij die voor jou kunnen waarmaken. Wij verduidelijken onze mindset en aanpak. Zo krijg je meteen een goed beeld van hoe we jouw project aanpakken binnen het budget waarover je beschikt.

2

Een persoonlijk samenwerkingsvoorstel.

Je krijgt ons persoonlijk samenwerkingsvoorstel binnen enkele weken na onze kennismaking. Daarin stellen we onze teamleden voor en bieden we een gedetailleerd overzicht van onze werkpakketten en uurlonen. Bij Klokhuis Interieur is transparantie het sleutelwoord dat onze totaalaanpak weerspiegelt. Zo betaal je geen commissie op het totaalbudget van je project. Jouw voordeel: het kostenplaatje blijft goed voorspelbaar.

Tip: betrek ons van bij de start in je bouwplannen. Zo stemmen we je interieurwensen meteen goed af met je architect.
3

Ontwerp op maat.

Tijd voor onze interieurarchitecten om aan de slag te gaan met jouw wensen en behoeften. Het resultaat: een professioneel ontwerp, digitaal en op A1-formaat. Zo zie jij meteen hoe jouw vernieuwde interieur er zal uitzien, welke werken we plannen en hoelang het duurt om jouw droominterieur te realiseren.

4

Professioneel kleur-, materiaal- en lichtadvies.

De juiste aankleding en een goede meubelkeuze: dat zijn de volgende stappen op weg naar jouw droominterieur. Dankzij onze samenwerking met ervaren interieurbouwers en meubelfabrikanten bieden we je hoogstpersoonlijk kleur-, materiaal- en lichtadvies. Allemaal op maat van jouw project. Alles is mogelijk.

5

Een technisch plan en gedetailleerde kostenraming.

Bij Klokhuis Interieur laten we niets aan het toeval over. Het technisch plan brengt alle technische onderdelen van je droominterieur minutieus in kaart: elektriciteits- en verwarmingspunten, lichtpunten en lichtcircuits, technieken zoals alarm, camera en toegangscontrole, enzovoort. Samen met het plan krijg je ook een gedetailleerde kostenraming die onze finale oplevering maximaal benadert. Zo vermijd je onaangename verrassingen aan het einde van het traject.

6

Een zorgeloze uitvoering.

Dankzij Klokhuis Interieur slaap je altijd op beide oren: originele ontwerpen, een zorgeloze uitvoering en een uitgestippelde logistieke coördinatie. Als eerste aanspreekpunt volgen we alle uitvoeringsfases nauwgezet op. Daarvoor werken we samen met onze vertrouwde aannemers. Onze garanties: een regelmatige follow-up van de werf, een correcte uitvoeringsplanning en grondig nazicht van alle facturen voor jij ze in handen krijgt. Je interieurproject van a tot z of gedeeltelijk aan ons toevertrouwen? De keuze is aan jou.

Ga voor een tijdloze totaalinrichting van je woning of zet beleving centraal in je winkel- of kantoorinrichting. Meer weten? Neem snel contact met ons op. De eerste stap naar jouw droominterieur!
Voor de inrichting van onze bureau- en ontspanningsruimte ontwierp Klokhuis interieurarchitecten een concept dat meteen aansloot op onze wensen. Tegelijk werden ook creatieve suggesties gedaan. De opvolging van de werken was perfect. We zijn super tevreden over de samenwerking en het mooie eindresultaat.

Dirk & Inge

Een zeer fijne samenwerking met klokhuisinterieurarchitecten. Vanaf het eerste ontwerp waren we volledig overtuigd van het concept. Alle afspraken en opvolging verliepen vlekkeloos. Een echte aanrader voor iedereen die een zorgeloze verbouwing en een mooi interieur wenst.

Kristof

Altijd een super fijne en vlotte samenwerking met het team van klokhuis interieurarchitecten, waarbij de communicatie steeds vlot verloopt. Een echte aanrader voor mensen die gaan bouwen of verbouwen. Topper!!

Danny

Wij zijn uiterst tevreden om gekozen te hebben voor het Klokhuis. Een team met schitterende ideeën waar wij zelf nooit zouden aan gedacht hebben. Een gedreven team maar vooral ook begaan met beschikbaar budget en vooral de opvolging. Bedankt en nu maar genieten van jullie geleverde werk. We wensen jullie allen een mooie toekomst.

Jean - Pierre en Renilde

Klokhuis heeft er een gelukkige klant bij! Eindelijk voelen we ons thuis in ons huis. De samenwerking met klokhuis was top. Er is heel goed geluisterd naar wat we belangrijk vinden als individu en hoe we samenleven als gezin. De vertaalslag die gemaakt is naar het design was er 'boenk' op! De opvolging, nazorg eveneens zeer goed geregeld. Dikke plu ...

Katrien

Wij hebben een super aangename ervaring met dit op en top professioneel team! Een zeer goede opvolging van de werken, alsook een vlotte communicatie maakt voor ons klokhuis interieur een ideale partner voor zowel professionele doeleinden als particuliere opdrachten!

Vita Veggie

Alle referenties