Maak een afspraak
praktijkinrichting binnenhuisarchitect interieuradvies

Wek vertrouwen met je praktijkinrichting

Is de praktijkinrichting van jouw advocatenkantoor, dokterspraktijk of kapperszaak aan een opfrisbeurt toe? Of neem je je intrek in een nieuw pand? Dan maken wij graag een plan op voor interieuradvies.

Praktijkinrichting: stappenplan

Zo gaan we te werk:

 

  • Eerst maken we kennis en peilen we naar jouw wensen en verwachtingen.

 

 

  • Daarna beginnen we aan een schets van de praktijkinrichting. Zo tekenen onze binnenhuisarchitecten een interieurontwerp uit op basis van het grondplan. Dat gebeurt in samenwerking met jou zodat we niets over het hoofd zien.

 

 

  • Na de slotfase van het interieurontwerp, brengen we een specifieke tijdsduur en gedetailleerde kostenraming in kaart. Zo kom jij nooit voor onaangename verrassingen te staan.
Laat Klokhuis Interieur je praktijkinrichting verzorgen.
  • Tijdens de uitvoering van de werken verzekert Klokhuis Interieur een feilloze werkopvolging waarin we fungeren als centraal aanspreekpunt. Zo blijf je altijd op de hoogte van het verloop van je project.

Herkenbare praktijkinrichting

Jouw doelgroep is ons vertrekpunt. Ook je huisstijl nemen we mee in onze ontwerpen voor jouw praktijkinrichting. Daarbij streven we naar een samenhangend geheel dat we doortrekken in je interieur.

Bovendien houden we tijdens de praktijkinrichting rekening met je cliënteel of patiënten en richten we de ruimte zo in dat zij zich op hun gemak voelen. Tegelijk werk ook jij in een aangename omgeving.

Praktijkinrichting bij Klokhuis: van steel tot kroon

We betrekken alle aspecten van vloer, tot meubels, licht en brandveiligheid in het ontwerp van de praktijkinrichting. Net als alle technische apparatuur. Zo voorzien we o.a. loodgieterij en elektriciteit op de juiste plaatsen. Wij stellen de juiste specialisten in het vak aan die ook de aankoop van het technische materiaal verzorgen. Wil jij de materialen graag op voorhand even van dichtbij bekijken? Dan voorzien we nodige productstalen of nemen we je mee naar onze leveranciers voor een nauwkeurige check. Hier zie en voel je de materialen voor de praktijkinrichting met je eigen ogen.

 

Wil jij een interieurontwerp laten maken voor jouw praktijkinrichting? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Wij hebben een super aangename ervaring met dit op en top professioneel team! Een zeer goede opvolging van de werken, alsook een vlotte communicatie maakt voor ons klokhuis interieur een ideale partner voor zowel professionele doeleinden als particuliere opdrachten!

Vita Veggie

Voor de inrichting van onze bureau- en ontspanningsruimte ontwierp Klokhuis interieurarchitecten een concept dat meteen aansloot op onze wensen. Tegelijk werden ook creatieve suggesties gedaan. De opvolging van de werken was perfect. We zijn super tevreden over de samenwerking en het mooie eindresultaat.

Dirk & Inge

Altijd een super fijne en vlotte samenwerking met het team van klokhuis interieurarchitecten, waarbij de communicatie steeds vlot verloopt. Een echte aanrader voor mensen die gaan bouwen of verbouwen. Topper!!

Danny

Wij zijn uiterst tevreden om gekozen te hebben voor het Klokhuis. Een team met schitterende ideeën waar wij zelf nooit zouden aan gedacht hebben. Een gedreven team maar vooral ook begaan met beschikbaar budget en vooral de opvolging. Bedankt en nu maar genieten van jullie geleverde werk. We wensen jullie allen een mooie toekomst.

Jean - Pierre en Renilde

Een zeer fijne samenwerking met klokhuisinterieurarchitecten. Vanaf het eerste ontwerp waren we volledig overtuigd van het concept. Alle afspraken en opvolging verliepen vlekkeloos. Een echte aanrader voor iedereen die een zorgeloze verbouwing en een mooi interieur wenst.

Kristof

We hebben net een doorgedreven renovatie uitgevoerd waar we Klokhuis architecten gekozen hebben voor het ontwerp en de project begeleiding. We zijn zeer tevreden met het resultaat! De keuken, bergruimte, leefruimte zijn grondig vernieuwd, inclusief het plaatsen van nieuwe technieken zoals vloerverwarming. We appreciëren de open communicatie, ...

Thierry

Klokhuis heeft er een gelukkige klant bij! Eindelijk voelen we ons thuis in ons huis. De samenwerking met klokhuis was top. Er is heel goed geluisterd naar wat we belangrijk vinden als individu en hoe we samenleven als gezin. De vertaalslag die gemaakt is naar het design was er 'boenk' op! De opvolging, nazorg eveneens zeer goed geregeld. Dikke plu ...

Katrien

Alle referenties