Maak een afspraak
interieurmaatwerk interieur mooi interieur warm interieur interieur op maat

Interieurmaatwerk met inhoud

Meer lichtinval in je woonkamer? Een smaakvolle keuken die de beschikbare ruimte perfect benut? Een mooi, warm en leefbaar interieur is maatwerk. En daarvoor ben je bij Klokhuis Interieur aan het goede adres.

Interieurmaatwerk: ga voor een centraal aanspreekpunt

Voor interieurmaatwerk en interieuraanpassingen staat Klokhuis Interieur voor je klaar. Vereist jouw project structurele werken, zoals breek- en aanpaswerkzaamheden? Vereist de renovatie structurele werken, zoals dak- of steunmuuraanpassingen?

Klokhuis Interieur staat voor interieurmaatwerk op maat van jouw behoeften.

Dan werken we samen met gespecialiseerde architecten die ons renovatieplan bouwkundig uitwerken en de stedenbouwkundige plannen indienen.

 

Klokhuis Interieur staat voor interieurmaatwerk op maat van jouw behoeften. We verzorgen een minutieuze follow-up van alle werkzaamheden zodat jij altijd op beide oren slaapt en vertrouwt op één centraal aanspreekpunt. Vereist jouw project breek- en aanpaswerken? Dan volgen we ook die werkzaamheden nauwgezet op en schakelen een externe architect in als de bouwvoorschriften dat vereisen. Die vult onze werking aan, terwijl Klokhuis Interieur als eindverantwoordelijke voor jouw project stevig alle touwtjes in handen houdt. Zo ben jij altijd gerust.

Tot in de kleinste details

Onze totaalaanpak voor interieurmaatwerk verloopt als volgt:

 

  • Om je interieur volledig op maat van jouw woning en jouw wensen en verwachtingen af te stellen, organiseren we eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek waar we elkaar leren kennen en alle nodige info bundelen.

 

  • Hebben we alle nodige informatie om een goede inschatting van de werkzaamheden te maken? Dan werken we een concreet samenwerkingsvoorstel uit waarin je klaar en duidelijk leest wat je van Klokhuis Interieur mag verwachten.

 

  • Daarna stellen we een interieurontwerp op. En informeren we je over alle stappen in het proces en het prijskaartje dat aan het interieurmaatwerk vasthangt. Bovendien koppelen onze interieurarchitecten geregeld terug. Zo blijf jij altijd in de lead voor alle eindbeslissingen.

 

  • Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden fungeren we als centraal aanspreekpunt en garanderen we zo een feilloze werfopvolging. Zo garanderen we een heldere communicatie gedurende de volledige duurtijd van de werkzaamheden.

Jouw garantie: duurzaam en kwalitatief interieurmaatwerk

Wij zetten in op duurzame en kwalitatieve materialen voor je interieurmaatwerk. Zo geniet je jarenlang van je nieuwe interieurinrichting. Dankzij de expertise die we de voorbije tientallen jaren opbouwden, adviseren we je optimaal over de verschillende mogelijkheden.

Vind je het moeilijk om je iets voor te stellen bij de grondplannen en aanzichten die wij opmaken? Niet getreurd, wij tonen je sowieso ook 3D-beelden van het interieurmaatwerk, laten je stalen van de passende materialen en kleuren zien, of nemen je mee naar onze leveranciers of meubelmakers om de materialen van dichtbij te bekijken.

 

Met oog voor detail zorgen wij voor een kwalitatieve uitvoering en afwerking van je interieur op maat. Geïnteresseerd? Laat het ons weten!

Een zeer fijne samenwerking met klokhuisinterieurarchitecten. Vanaf het eerste ontwerp waren we volledig overtuigd van het concept. Alle afspraken en opvolging verliepen vlekkeloos. Een echte aanrader voor iedereen die een zorgeloze verbouwing en een mooi interieur wenst.

Kristof

Altijd een super fijne en vlotte samenwerking met het team van klokhuis interieurarchitecten, waarbij de communicatie steeds vlot verloopt. Een echte aanrader voor mensen die gaan bouwen of verbouwen. Topper!!

Danny

Wij zijn uiterst tevreden om gekozen te hebben voor het Klokhuis. Een team met schitterende ideeën waar wij zelf nooit zouden aan gedacht hebben. Een gedreven team maar vooral ook begaan met beschikbaar budget en vooral de opvolging. Bedankt en nu maar genieten van jullie geleverde werk. We wensen jullie allen een mooie toekomst.

Jean - Pierre en Renilde

Wij hebben een super aangename ervaring met dit op en top professioneel team! Een zeer goede opvolging van de werken, alsook een vlotte communicatie maakt voor ons klokhuis interieur een ideale partner voor zowel professionele doeleinden als particuliere opdrachten!

Vita Veggie

We hebben net een doorgedreven renovatie uitgevoerd waar we Klokhuis architecten gekozen hebben voor het ontwerp en de project begeleiding. We zijn zeer tevreden met het resultaat! De keuken, bergruimte, leefruimte zijn grondig vernieuwd, inclusief het plaatsen van nieuwe technieken zoals vloerverwarming. We appreciëren de open communicatie, ...

Thierry

Voor de inrichting van onze bureau- en ontspanningsruimte ontwierp Klokhuis interieurarchitecten een concept dat meteen aansloot op onze wensen. Tegelijk werden ook creatieve suggesties gedaan. De opvolging van de werken was perfect. We zijn super tevreden over de samenwerking en het mooie eindresultaat.

Dirk & Inge

Klokhuis heeft er een gelukkige klant bij! Eindelijk voelen we ons thuis in ons huis. De samenwerking met klokhuis was top. Er is heel goed geluisterd naar wat we belangrijk vinden als individu en hoe we samenleven als gezin. De vertaalslag die gemaakt is naar het design was er 'boenk' op! De opvolging, nazorg eveneens zeer goed geregeld. Dikke plu ...

Katrien

Alle referenties