Maak een afspraak
interieurarchitecten interieur interieurontwerp klokhuis interieur interieurspecialisten

De kern van Klokhuis Interieur

Interieurspecialisten met pit

Bij Klokhuis Interieur gaan we recht naar de kern van jouw wensen. Zoals uit het klokhuis van een appel een unieke boom groeit, creëren wij vanuit de kern van jouw interieurbehoeften een innovatief interieurontwerp dat we bovendien helemaal voor jou kunnen uitvoeren. Al het overbodige wordt uit een ruimte gehaald, met als doel tot de kern te komen. We maken van alles wat rond deze kern weer opgebouwd wordt, een boeiend, samenhangend geheel waarin esthetiek en functionaliteit hand in hand gaan. In het hele interieurverhaal staan jij en je wensen centraal. Zo krijg jij de unieke interieuroplossing waarnaar je op zoek was.

De gezichten achter Klokhuis Interieur

Bij Klokhuis Interieur tref je een hecht team van interieurprofessionals die elke dag opnieuw hun beste beentje voorzetten om jouw ideale interieurconcept tot leven te brengen en uit te voeren.

Yentl Feyaerts

"Een geslaagd interieur is de vormelijke vertaling van de wensen van de eigenaar."

Geert Van Hoof

“ Wij gaan terug naar de essentie en creëren van daaruit een interieur dat jou optimaal ondersteunt.”

Geert Van Hoof en Yentl Feyaerts zijn de drijvende krachten achter Klokhuis Interieur. Als bezielde zaakvoerders stuwen ze hun team vooruit met creatieve en baanbrekende interieurideeën. Ze creëren woon-, leef- en werkruimtes met oog voor exclusiviteit, functionaliteit en duurzaamheid. Vanuit hun expertise en ambitie om mensen gelukkig te maken, realiseren ze tijdloze interieurs met veel licht en ruimte die maximaal aansluiten bij jouw behoeften.

Antje

“We geven je interieur zodanig vorm dat je huis ook echt jouw thuis wordt.”

Goedele

“Jouw wens is onze inspiratie.”

Met Antje Claes en Goedele Deriemaeker als ervaren interieurarchitecten is jouw interieurmake-over in de beste handen. Ze luisteren met een uiterst groot inlevingsvermogen naar jouw verhaal en vertalen jouw behoeften naar een functioneel en esthetisch interieurontwerp, dat helemaal op jou is afgestemd.

Lies

“Een gepersonaliseerd interieur stimuleert jouw fysieke en mentale welbevinden.”

Dankzij Lies D’Hollander als communicatiedeskundige staat Klokhuis Interieur met haar verschillende interieurprojecten regelmatig in de kijker. Met woord en beeld biedt Lies jou interieurinspiratie van de bovenste plank. Zo krijgen je persoonlijke interieurwensen meer vorm. In een uniek en gepersonaliseerd interieur kom jij zelf immers helemaal tot bloei.

Klokhuis Interieur verruimt je blik

Je interieurwensen mooi doen blenden met de mogelijkheden die je pand biedt en ze tot het uiterste verruimen: die garantie krijg je altijd wanneer je Klokhuis Interieurarchitecten inschakelt voor een interieurontwerp en een complete uitvoering op jouw maat.

Ben je benieuwd hoe dit ervaren team van gepassioneerde interieurexperts al jouw interieurdromen waarmaakt? Maak dan snel kennis met ons!
Altijd een super fijne en vlotte samenwerking met het team van klokhuis interieurarchitecten, waarbij de communicatie steeds vlot verloopt. Een echte aanrader voor mensen die gaan bouwen of verbouwen. Topper!!

Danny

We hebben net een doorgedreven renovatie uitgevoerd waar we Klokhuis architecten gekozen hebben voor het ontwerp en de project begeleiding. We zijn zeer tevreden met het resultaat! De keuken, bergruimte, leefruimte zijn grondig vernieuwd, inclusief het plaatsen van nieuwe technieken zoals vloerverwarming. We appreciëren de open communicatie, ...

Thierry

Wij hebben een super aangename ervaring met dit op en top professioneel team! Een zeer goede opvolging van de werken, alsook een vlotte communicatie maakt voor ons klokhuis interieur een ideale partner voor zowel professionele doeleinden als particuliere opdrachten!

Vita Veggie

Een zeer fijne samenwerking met klokhuisinterieurarchitecten. Vanaf het eerste ontwerp waren we volledig overtuigd van het concept. Alle afspraken en opvolging verliepen vlekkeloos. Een echte aanrader voor iedereen die een zorgeloze verbouwing en een mooi interieur wenst.

Kristof

Wij zijn uiterst tevreden om gekozen te hebben voor het Klokhuis. Een team met schitterende ideeën waar wij zelf nooit zouden aan gedacht hebben. Een gedreven team maar vooral ook begaan met beschikbaar budget en vooral de opvolging. Bedankt en nu maar genieten van jullie geleverde werk. We wensen jullie allen een mooie toekomst.

Jean - Pierre en Renilde

Voor de inrichting van onze bureau- en ontspanningsruimte ontwierp Klokhuis interieurarchitecten een concept dat meteen aansloot op onze wensen. Tegelijk werden ook creatieve suggesties gedaan. De opvolging van de werken was perfect. We zijn super tevreden over de samenwerking en het mooie eindresultaat.

Dirk & Inge

Klokhuis heeft er een gelukkige klant bij! Eindelijk voelen we ons thuis in ons huis. De samenwerking met klokhuis was top. Er is heel goed geluisterd naar wat we belangrijk vinden als individu en hoe we samenleven als gezin. De vertaalslag die gemaakt is naar het design was er 'boenk' op! De opvolging, nazorg eveneens zeer goed geregeld. Dikke plu ...

Katrien

Alle referenties