Maak een afspraak
meubels op maat meubels interieur woning inrichten interieurarchitecten

Kies voor meubels op maat

Je woning zo efficiënt en praktisch mogelijk inrichten, doe je met kennis van zaken. Bij Klokhuis Interieur hebben we de oplossing: meubels op maat. In samenwerking met een meubelmaker creëren onze interieurarchitecten meubels die alle ruimte benutten tot in de kleinste details. Zo vind je toch een kast die past onder dat schuine plafond en zit je niet langer met verloren ruimte.

Smaakvolle meubels op maat

Van een tv-meubel tot een salontafel, boekenkast, dressoir, inkombalie, toog of barmeubel. Meubels op maat? You name it, we create it. Bovendien zorgen wij ervoor dat de meubels naadloos aansluiten bij de rest van je interieur. Gaan we aan de slag met de totale vormgeving van je volledige woning? Dan focussen we op een stijlvol en comfortabel totaalplaatje. Het resultaat: unieke meubelstukken die je nergens anders vindt.

Duurzame materialen voor meubels op maat

Wij zetten in op duurzame en kwalitatieve materialen. Zo geniet jij langer van je meubels op maat. Daarvoor slaan we de handen in elkaar met gespecialiseerde meubelmakers die van elk materiaal jouw droommeubel maken. Denk maar aan laminaat, of fineer: eik, notelaar, palissander. Maar ook aan andere materialen zoals natuursteen, marmer, brons, gepoedercoat aluminium, corian of dekton. Weet je niet goed welke materialen te kiezen? Wij nemen je graag mee naar onze leveranciers of voorzien enkele stalen zodat jij de materialen voor je meubels op maat ziet, voelt en eenvoudig vergelijkt.

Wil jij jouw interieur of meubels op maat laten ontwikkelen?

Tijdens dit keuzeproces staan wij je bij met onze vakkundige kennis. Zo neem jij de beste beslissing. Bovendien krijg je een duidelijke kostenraming en levertermijn voor je meubels op maat.

 

Afgewerkte meubels op maat

Kies je voor Klokhuis Interieur? Dan kijken we nauwgezet toe op een gedetailleerde afwerking die beantwoordt aan al je wensen en verwachtingen. Daarbij speelt onze feilloze logistieke coördinatie een cruciale rol.

 

Wil jij jouw interieur of meubel op maat laten ontwikkelen? Geef een seintje en wij tekenen jouw unieke meubelstuk tot in het kleinste detail uit. Wil jij andere aspecten van je woning of bedrijf op maat laten uitwerken? Ook voor interieurmaatwerk kan je bij ons terecht.

Voor de inrichting van onze bureau- en ontspanningsruimte ontwierp Klokhuis interieurarchitecten een concept dat meteen aansloot op onze wensen. Tegelijk werden ook creatieve suggesties gedaan. De opvolging van de werken was perfect. We zijn super tevreden over de samenwerking en het mooie eindresultaat.

Dirk & Inge

Klokhuis heeft er een gelukkige klant bij! Eindelijk voelen we ons thuis in ons huis. De samenwerking met klokhuis was top. Er is heel goed geluisterd naar wat we belangrijk vinden als individu en hoe we samenleven als gezin. De vertaalslag die gemaakt is naar het design was er 'boenk' op! De opvolging, nazorg eveneens zeer goed geregeld. Dikke plu ...

Katrien

Wij zijn uiterst tevreden om gekozen te hebben voor het Klokhuis. Een team met schitterende ideeën waar wij zelf nooit zouden aan gedacht hebben. Een gedreven team maar vooral ook begaan met beschikbaar budget en vooral de opvolging. Bedankt en nu maar genieten van jullie geleverde werk. We wensen jullie allen een mooie toekomst.

Jean - Pierre en Renilde

Wij hebben een super aangename ervaring met dit op en top professioneel team! Een zeer goede opvolging van de werken, alsook een vlotte communicatie maakt voor ons klokhuis interieur een ideale partner voor zowel professionele doeleinden als particuliere opdrachten!

Vita Veggie

We hebben net een doorgedreven renovatie uitgevoerd waar we Klokhuis architecten gekozen hebben voor het ontwerp en de project begeleiding. We zijn zeer tevreden met het resultaat! De keuken, bergruimte, leefruimte zijn grondig vernieuwd, inclusief het plaatsen van nieuwe technieken zoals vloerverwarming. We appreciëren de open communicatie, ...

Thierry

Een zeer fijne samenwerking met klokhuisinterieurarchitecten. Vanaf het eerste ontwerp waren we volledig overtuigd van het concept. Alle afspraken en opvolging verliepen vlekkeloos. Een echte aanrader voor iedereen die een zorgeloze verbouwing en een mooi interieur wenst.

Kristof

Altijd een super fijne en vlotte samenwerking met het team van klokhuis interieurarchitecten, waarbij de communicatie steeds vlot verloopt. Een echte aanrader voor mensen die gaan bouwen of verbouwen. Topper!!

Danny

Alle referenties