Maak een afspraak
keuken ontwerpen ontwerpen keuken professionele keuken professionele keuken ontwerpen nieuwe keuken

Smaakvolle keuken ontwerpen? Kies voor kwaliteit

Je bent een hobbykok en wil je kookkunsten demonstreren in een keuken met de nieuwste technische snufjes. Of bent op zoek naar een nieuwe professionele keuken voor je restaurant. Dan is het totaalconcept van Klokhuis Interieur jouw perfecte match.

Jouw kookbeleving centraal

De binnenhuisarchitecten van Klokhuis Interieur zitten graag met jou rond de tafel en ontwerpen een keuken op basis van jouw verwachtingen en wensen. Daarbij gaan we niet voor een basic keuken. Ons en jouw einddoel: een high-end exclusieve ruimte waar de lekkerste gerechten tot stand komen. Dankzij dat unieke ontwerp til jij je kookbeleving naar een hoger niveau.

Wil je een smaakvolle keuken ontwerpen?

Keuken ontwerpen in lijn met je hele interieur

Wil jij graag een open keuken? Dan trekken we je interieurstijl verder door. Daarbij besteden we aandacht aan alle details.

 

Met tientallen jaren ervaring op de teller, heeft Klokhuis Interieur alle expertise in huis om voor jou een professionele keuken te ontwerpen. Graag hypermoderne toestellen, een exclusief keukenblad of een uitgebreid kookeiland? Your wish is our command.

Laat ons je keuken ontwerpen op maat.

Keuken ontwerpen op maat

Wij werken samen met kwalitatieve partners die over duurzame materialen beschikken om de keuken te ontwerpen. Wil jij de producten graag van dichtbij zien en voelen voordat je de knoop doorhakt? Dan nemen wij jou mee naar onze leveranciers of leveren we productstalen af. Vergelijken en kiezen was nog nooit zo gemakkelijk!

Gedurende het hele project koppelen we steeds terug naar jou zodat de eindbeslissing altijd in jouw handen ligt. Zo voldoet het keukenontwerp aan al jouw wensen.

 

Tip: Geen behoefte aan een keuken die volledig ontworpen is op maat van jouw exclusieve wensen? Schakel dan eerder een keukenspecialist in.

 

Zin om de eerste stap te zetten naar jouw droomkeuken? Neem dan snel contact met ons op.

Altijd een super fijne en vlotte samenwerking met het team van klokhuis interieurarchitecten, waarbij de communicatie steeds vlot verloopt. Een echte aanrader voor mensen die gaan bouwen of verbouwen. Topper!!

Danny

Wij zijn uiterst tevreden om gekozen te hebben voor het Klokhuis. Een team met schitterende ideeën waar wij zelf nooit zouden aan gedacht hebben. Een gedreven team maar vooral ook begaan met beschikbaar budget en vooral de opvolging. Bedankt en nu maar genieten van jullie geleverde werk. We wensen jullie allen een mooie toekomst.

Jean - Pierre en Renilde

Wij hebben een super aangename ervaring met dit op en top professioneel team! Een zeer goede opvolging van de werken, alsook een vlotte communicatie maakt voor ons klokhuis interieur een ideale partner voor zowel professionele doeleinden als particuliere opdrachten!

Vita Veggie

Een zeer fijne samenwerking met klokhuisinterieurarchitecten. Vanaf het eerste ontwerp waren we volledig overtuigd van het concept. Alle afspraken en opvolging verliepen vlekkeloos. Een echte aanrader voor iedereen die een zorgeloze verbouwing en een mooi interieur wenst.

Kristof

Klokhuis heeft er een gelukkige klant bij! Eindelijk voelen we ons thuis in ons huis. De samenwerking met klokhuis was top. Er is heel goed geluisterd naar wat we belangrijk vinden als individu en hoe we samenleven als gezin. De vertaalslag die gemaakt is naar het design was er 'boenk' op! De opvolging, nazorg eveneens zeer goed geregeld. Dikke plu ...

Katrien

Voor de inrichting van onze bureau- en ontspanningsruimte ontwierp Klokhuis interieurarchitecten een concept dat meteen aansloot op onze wensen. Tegelijk werden ook creatieve suggesties gedaan. De opvolging van de werken was perfect. We zijn super tevreden over de samenwerking en het mooie eindresultaat.

Dirk & Inge

We hebben net een doorgedreven renovatie uitgevoerd waar we Klokhuis architecten gekozen hebben voor het ontwerp en de project begeleiding. We zijn zeer tevreden met het resultaat! De keuken, bergruimte, leefruimte zijn grondig vernieuwd, inclusief het plaatsen van nieuwe technieken zoals vloerverwarming. We appreciëren de open communicatie, ...

Thierry

Alle referenties