Maak een afspraak
showroominrichting showroom interieurplan

Zet je Showroominrichting in de kijker

Een showroom toont je producten van hun beste kant. Zo inspireer je nieuwe klanten en overtuig je hen om voor jouw aanbod te kiezen. Een aansprekende showroominrichting verleidt je klanten. Zorg daarom voor een toegankelijk en aantrekkelijk design.

Showroominrichting met pit

Je showroom is meer dan het visitekaartje van je bedrijf. Het is een ontvangstruimte en een toonzaal. De perfecte plaats om je klanten te overtuigen. Blaas hen omver met een spraakmakende showroominrichting en zet klantbeleving centraal.

Blaas je klanten omver met een spraakmakende showroominrichting.

Inspireer met een optimale showroominrichting

Verkoop je meubelen, keukens of vloeren? Verwelkom je klanten dan in een volledig ingerichte huiskamer. Of geef een kookdemonstratie in een van de keukens in je toonzaal. Alles staat of valt met een mooi uitgewerkt concept. Want met een optimale showroominrichting laat jij je klant je product zien en voelen.

 

Je huisstijl vormt de basis van je showroominrichting. Wij vertalen het logo, de kleur, het lettertype, de stijl en het gevoel naar het interieur. Zo creëren we vertrouwen en herkenbaarheid voor je klanten. Daarnaast bieden we eyecatchers die de finale toets vormen. En zo je klanten het laatste duwtje in de rug geven.

Met vakmanschap zetten wij onze schouders onder jouw showroominrichting.

Een showroominrichting met een concept

Transparantie is het sleutelwoord. Gedurende het hele interieurproces koppelen wij terug naar jou zodat we je verhaal optimaal vertellen. We stemmen onze ideeën altijd met jou af. En adviseren je over de kwaliteit en duurzaamheid van de meubels en materialen. Met vakmanschap zetten wij onze schouders onder jouw showroominrichting en werken we graag een interieurplan uit om jouw product optimaal in de spotlights te zetten.

Klokhuis heeft er een gelukkige klant bij! Eindelijk voelen we ons thuis in ons huis. De samenwerking met klokhuis was top. Er is heel goed geluisterd naar wat we belangrijk vinden als individu en hoe we samenleven als gezin. De vertaalslag die gemaakt is naar het design was er 'boenk' op! De opvolging, nazorg eveneens zeer goed geregeld. Dikke plu ...

Katrien

Wij zijn uiterst tevreden om gekozen te hebben voor het Klokhuis. Een team met schitterende ideeën waar wij zelf nooit zouden aan gedacht hebben. Een gedreven team maar vooral ook begaan met beschikbaar budget en vooral de opvolging. Bedankt en nu maar genieten van jullie geleverde werk. We wensen jullie allen een mooie toekomst.

Jean - Pierre en Renilde

Voor de inrichting van onze bureau- en ontspanningsruimte ontwierp Klokhuis interieurarchitecten een concept dat meteen aansloot op onze wensen. Tegelijk werden ook creatieve suggesties gedaan. De opvolging van de werken was perfect. We zijn super tevreden over de samenwerking en het mooie eindresultaat.

Dirk & Inge

We hebben net een doorgedreven renovatie uitgevoerd waar we Klokhuis architecten gekozen hebben voor het ontwerp en de project begeleiding. We zijn zeer tevreden met het resultaat! De keuken, bergruimte, leefruimte zijn grondig vernieuwd, inclusief het plaatsen van nieuwe technieken zoals vloerverwarming. We appreciëren de open communicatie, ...

Thierry

Altijd een super fijne en vlotte samenwerking met het team van klokhuis interieurarchitecten, waarbij de communicatie steeds vlot verloopt. Een echte aanrader voor mensen die gaan bouwen of verbouwen. Topper!!

Danny

Wij hebben een super aangename ervaring met dit op en top professioneel team! Een zeer goede opvolging van de werken, alsook een vlotte communicatie maakt voor ons klokhuis interieur een ideale partner voor zowel professionele doeleinden als particuliere opdrachten!

Vita Veggie

Een zeer fijne samenwerking met klokhuisinterieurarchitecten. Vanaf het eerste ontwerp waren we volledig overtuigd van het concept. Alle afspraken en opvolging verliepen vlekkeloos. Een echte aanrader voor iedereen die een zorgeloze verbouwing en een mooi interieur wenst.

Kristof

Alle referenties