Maak een afspraak
horeca inrichting inrichting horeca inrichting horecazaak horeca inrichting op maat

Horeca-inrichting om van te smullen

De inrichting van jouw horecazaak bepaalt mee het succes van je onderneming. Creëer daarom een onvergetelijke klantbeleving en laat je bezoekers genieten van een stijlvolle en indrukwekkende horeca-inrichting. Het juiste meubilair, aangepaste kleuren en kwalitatieve materialen bieden jouw horecazaak een unieke ervaring.

Horeca-inrichting = totaalconcept

Je klanten willen meer dan eten, drinken en overnachten. Ze willen ook genieten van het comfort en het entertainment dat je biedt. Richt je zaak daarom in met een kritische blik op je thema, focus op het beoogde doelpubliek en de prijzen die je aanrekent. Zo creëer je een horeca-inrichting die je klanten doet watertanden.

Horeca-inrichting om van te smullen

Kom thuis in een aantrekkelijke horeca-inrichting

In een aangenaam en comfortabel interieur voelt je klant zich onmiddellijk thuis. Ook voor je personeel is het aangenaam werken. Kies bijvoorbeeld voor een dynamische horeca-inrichting waarbij je hoogteverschillen of gezellige hoekjes creëert, maar waarin je medewerkers zich vlot bewegen. Het totaalplaatje in gedachten houden is dus een must.

We maken een gedetailleerde kostenraming van de horeca-inrichting op.

Horeca-inrichting op maat

Samen doorploegen we jouw concept op zoek naar de juiste touchpoints en eyecatchers. Op basis van het grondplan, jouw wensen en verwachtingen en de behoeften van je klanten tekenen wij een interieurontwerp voor je horeca- inrichting uit. Welke materialen passen er in jouw concept en sluiten perfect aan bij het verhaal dat je wil vertellen?

Bovendien bepalen we de tijd die jouw project in beslag zal nemen en maken we een gedetailleerde kostenraming van de horeca-inrichting op. 

 

Wil je de materialen graag op voorhand even zien en voelen? Wij nemen je graag mee naar onze leveranciers of leveren productstalen aan. Zo vergelijk je gemakkelijk de verschillende opties.

 

 

Kwalitatieve en duurzame meubelen

Duurzame meubelen bieden je horeca-inrichting een kwalitatieve indruk. Wij adviseren je graag over de juiste materialen en stijlen. Bovendien zetten we in op maatwerk en gaan we steeds voor authentieke stukken die indruk maken op je cliënteel. Ga de uitdaging aan en vertrouw je horeca-inrichting toe aan een professionele partner. Ontdek er alles over bij Klokhuis Interieur.

Voor de inrichting van onze bureau- en ontspanningsruimte ontwierp Klokhuis interieurarchitecten een concept dat meteen aansloot op onze wensen. Tegelijk werden ook creatieve suggesties gedaan. De opvolging van de werken was perfect. We zijn super tevreden over de samenwerking en het mooie eindresultaat.

Dirk & Inge

We hebben net een doorgedreven renovatie uitgevoerd waar we Klokhuis architecten gekozen hebben voor het ontwerp en de project begeleiding. We zijn zeer tevreden met het resultaat! De keuken, bergruimte, leefruimte zijn grondig vernieuwd, inclusief het plaatsen van nieuwe technieken zoals vloerverwarming. We appreciëren de open communicatie, ...

Thierry

Wij zijn uiterst tevreden om gekozen te hebben voor het Klokhuis. Een team met schitterende ideeën waar wij zelf nooit zouden aan gedacht hebben. Een gedreven team maar vooral ook begaan met beschikbaar budget en vooral de opvolging. Bedankt en nu maar genieten van jullie geleverde werk. We wensen jullie allen een mooie toekomst.

Jean - Pierre en Renilde

Altijd een super fijne en vlotte samenwerking met het team van klokhuis interieurarchitecten, waarbij de communicatie steeds vlot verloopt. Een echte aanrader voor mensen die gaan bouwen of verbouwen. Topper!!

Danny

Klokhuis heeft er een gelukkige klant bij! Eindelijk voelen we ons thuis in ons huis. De samenwerking met klokhuis was top. Er is heel goed geluisterd naar wat we belangrijk vinden als individu en hoe we samenleven als gezin. De vertaalslag die gemaakt is naar het design was er 'boenk' op! De opvolging, nazorg eveneens zeer goed geregeld. Dikke plu ...

Katrien

Wij hebben een super aangename ervaring met dit op en top professioneel team! Een zeer goede opvolging van de werken, alsook een vlotte communicatie maakt voor ons klokhuis interieur een ideale partner voor zowel professionele doeleinden als particuliere opdrachten!

Vita Veggie

Een zeer fijne samenwerking met klokhuisinterieurarchitecten. Vanaf het eerste ontwerp waren we volledig overtuigd van het concept. Alle afspraken en opvolging verliepen vlekkeloos. Een echte aanrader voor iedereen die een zorgeloze verbouwing en een mooi interieur wenst.

Kristof

Alle referenties