Maak een afspraak

Totaalrenovatie Londerzeel

Fotograaf:
Jurgen de Witte
Omschrijving:
De start van dit project was een klassieke woning die doorheen de jaren volgestouwd was en aangekleed met allerlei prullaria, gele glas in loodramen en zware bruine overgordijnen.  De wens van de klant, alles strippen en starten met een clean sheet. Laat het licht maar binnenstromen, was zowat het eerste wat de klant vroeg aan Klokhuis interieurarchitecten. En zo geschiedde….
De bestaande woning werd volledig herleid tot enkele muren en een dak.
Door een aantal muren neer te halen en te investeren in nieuwe, heldere en energiezuinige ramen kreeg de woonst een nieuw elan.  Een uitstraling met pure klasse en tijdloosheid. Het bindmiddel doorheen alle ruimtes is de kleur wit, gecombineerd met wederkerende houtaccenten.  Als kers op de taart loopt de vloertegel doorheen alle ruimtes en maakt zo het geheel groots en stijlvol.
Terug naar overzicht
Voor de inrichting van onze bureau- en ontspanningsruimte ontwierp Klokhuis interieurarchitecten een concept dat meteen aansloot op onze wensen. Tegelijk werden ook creatieve suggesties gedaan. De opvolging van de werken was perfect. We zijn super tevreden over de samenwerking en het mooie eindresultaat.

Dirk & Inge

Klokhuis heeft er een gelukkige klant bij! Eindelijk voelen we ons thuis in ons huis. De samenwerking met klokhuis was top. Er is heel goed geluisterd naar wat we belangrijk vinden als individu en hoe we samenleven als gezin. De vertaalslag die gemaakt is naar het design was er 'boenk' op! De opvolging, nazorg eveneens zeer goed geregeld. Dikke plu ...

Katrien

Wij hebben een super aangename ervaring met dit op en top professioneel team! Een zeer goede opvolging van de werken, alsook een vlotte communicatie maakt voor ons klokhuis interieur een ideale partner voor zowel professionele doeleinden als particuliere opdrachten!

Vita Veggie

Een zeer fijne samenwerking met klokhuisinterieurarchitecten. Vanaf het eerste ontwerp waren we volledig overtuigd van het concept. Alle afspraken en opvolging verliepen vlekkeloos. Een echte aanrader voor iedereen die een zorgeloze verbouwing en een mooi interieur wenst.

Kristof

Altijd een super fijne en vlotte samenwerking met het team van klokhuis interieurarchitecten, waarbij de communicatie steeds vlot verloopt. Een echte aanrader voor mensen die gaan bouwen of verbouwen. Topper!!

Danny

Wij zijn uiterst tevreden om gekozen te hebben voor het Klokhuis. Een team met schitterende ideeën waar wij zelf nooit zouden aan gedacht hebben. Een gedreven team maar vooral ook begaan met beschikbaar budget en vooral de opvolging. Bedankt en nu maar genieten van jullie geleverde werk. We wensen jullie allen een mooie toekomst.

Jean - Pierre en Renilde

Alle referenties