Maak een afspraak

Dakappartement Mechelen

Omschrijving:

Een dakappartement in hartje Mechelen, 30 jaar oud.  Veel karakter, mooi uitzicht, maar ook een hoge nood aan vernieuwing.  Nood aan een tijdloos kader met bijzonder veel praktisch vernuft.  Dit was het uitgangspunt voor het ontwerpproces. Het eisenpakket van de bewoners was niet min…. De aangeboden ruimte was beperkt, vaak nog eens opgedeeld in kleinere ruimtes die elk op zich een verhaal  en een functie hebben. De eigenaars wensten meer licht, meer ruimtegevoel, een tijdloos kader met ruimte voor minimale trendverschuivingen. Er werd een centrale muur gesloopt waardoor keuken en leefruimte één werden met elkaar.  Licht en ruimte blenden samen door deze ingreep en maakten het appartement op slag aangenamer om te vertoeven. Veel wit in combinatie met een aantal houtaccenten en kleuraccenten maakten van dit appartement een oase van rust voor de bewoners.

Terug naar overzicht
Wij zijn uiterst tevreden om gekozen te hebben voor het Klokhuis. Een team met schitterende ideeën waar wij zelf nooit zouden aan gedacht hebben. Een gedreven team maar vooral ook begaan met beschikbaar budget en vooral de opvolging. Bedankt en nu maar genieten van jullie geleverde werk. We wensen jullie allen een mooie toekomst.

Jean - Pierre en Renilde

Een zeer fijne samenwerking met klokhuisinterieurarchitecten. Vanaf het eerste ontwerp waren we volledig overtuigd van het concept. Alle afspraken en opvolging verliepen vlekkeloos. Een echte aanrader voor iedereen die een zorgeloze verbouwing en een mooi interieur wenst.

Kristof

Klokhuis heeft er een gelukkige klant bij! Eindelijk voelen we ons thuis in ons huis. De samenwerking met klokhuis was top. Er is heel goed geluisterd naar wat we belangrijk vinden als individu en hoe we samenleven als gezin. De vertaalslag die gemaakt is naar het design was er 'boenk' op! De opvolging, nazorg eveneens zeer goed geregeld. Dikke plu ...

Katrien

Wij hebben een super aangename ervaring met dit op en top professioneel team! Een zeer goede opvolging van de werken, alsook een vlotte communicatie maakt voor ons klokhuis interieur een ideale partner voor zowel professionele doeleinden als particuliere opdrachten!

Vita Veggie

Altijd een super fijne en vlotte samenwerking met het team van klokhuis interieurarchitecten, waarbij de communicatie steeds vlot verloopt. Een echte aanrader voor mensen die gaan bouwen of verbouwen. Topper!!

Danny

Voor de inrichting van onze bureau- en ontspanningsruimte ontwierp Klokhuis interieurarchitecten een concept dat meteen aansloot op onze wensen. Tegelijk werden ook creatieve suggesties gedaan. De opvolging van de werken was perfect. We zijn super tevreden over de samenwerking en het mooie eindresultaat.

Dirk & Inge

Alle referenties