Maak een afspraak

Vita Veggie

Omschrijving:

Dé groenten- en fruitwinkel van uw dromen!
Samen met Nmg realiseerden we een kakelvers interieurconcept: een trendy winkel waar beleving van de klant even hoog in het vaandel staat als de kwaliteit van hun producten. De hele winkel is een streling voor het oog en straalt versheid en frisheid uit. Van de open keuken waar lekkere slaatjes, schotels en smoothies worden bereid tot de kisten waaruit u zelf de producten mag nemen. Door de juiste verlichting te plaatsen, creëren we de gezellige ‘markt’ sfeer en leggen we de focus op het assortiment van dagverse groeten en fruit. De combinatie van steigerhout met zwarte accenten draagt bij aan de ‘cosy’ sfeer die we voor oog hadden.

Meer lezen kan je op onze blog 

 
Terug naar overzicht
Altijd een super fijne en vlotte samenwerking met het team van klokhuis interieurarchitecten, waarbij de communicatie steeds vlot verloopt. Een echte aanrader voor mensen die gaan bouwen of verbouwen. Topper!!

Danny

Wij zijn uiterst tevreden om gekozen te hebben voor het Klokhuis. Een team met schitterende ideeën waar wij zelf nooit zouden aan gedacht hebben. Een gedreven team maar vooral ook begaan met beschikbaar budget en vooral de opvolging. Bedankt en nu maar genieten van jullie geleverde werk. We wensen jullie allen een mooie toekomst.

Jean - Pierre en Renilde

Wij hebben een super aangename ervaring met dit op en top professioneel team! Een zeer goede opvolging van de werken, alsook een vlotte communicatie maakt voor ons klokhuis interieur een ideale partner voor zowel professionele doeleinden als particuliere opdrachten!

Vita Veggie

Een zeer fijne samenwerking met klokhuisinterieurarchitecten. Vanaf het eerste ontwerp waren we volledig overtuigd van het concept. Alle afspraken en opvolging verliepen vlekkeloos. Een echte aanrader voor iedereen die een zorgeloze verbouwing en een mooi interieur wenst.

Kristof

Voor de inrichting van onze bureau- en ontspanningsruimte ontwierp Klokhuis interieurarchitecten een concept dat meteen aansloot op onze wensen. Tegelijk werden ook creatieve suggesties gedaan. De opvolging van de werken was perfect. We zijn super tevreden over de samenwerking en het mooie eindresultaat.

Dirk & Inge

Klokhuis heeft er een gelukkige klant bij! Eindelijk voelen we ons thuis in ons huis. De samenwerking met klokhuis was top. Er is heel goed geluisterd naar wat we belangrijk vinden als individu en hoe we samenleven als gezin. De vertaalslag die gemaakt is naar het design was er 'boenk' op! De opvolging, nazorg eveneens zeer goed geregeld. Dikke plu ...

Katrien

Alle referenties